tiistai 2. joulukuuta 2014

EF:n pikkujoulut ja infotilaisuus 29.11-14


Moi taas!
Tänään aattelin kertoa vähän mun päivästä EF:n pikkujouluissa , joissa siis olin kaverini kanssa ihan vaan huvinvuoksi. Tälläkertaa en siis mennyt mitenkään avustamaan tai mitään , mutta mentiin infotilaisuuteen suurella innolla!

Lähdettiin puoli kahdentoista maissa kohti Helsinkiä ja EF:n toimistoa , jossa pikkujoulut alkaisivat kello 12. Oltiin paikan päällä noin kymmentä vaille ja odoteltiin siinä , että ovet aukeaisivat. Pian ovet aukesivat ja päästiin sisälle. Mentiin heti ekana toimiston kahvitilaan ja alettiin koristelemaan pipareita. EF:än työntekijät kyseli kaikenlaista , oltiinko varattu matkat , mitä odotuksia matkasta on yms. saatiin myös kivat EF: n kassit , joissa oli mukana t-paita ja jonkunlainen esite.



Koristelun jälkeen alkoi viereisessä huoneessa infotilaisuus. Jos oot menossa ensi kesänä kielimatkalle , tai oot suunnittelemassa meneväsi , niin kannattaa ehdottomasti käydä infossa , sai paljon hyvää tietoa , mikä ennen oli ehkä mietityttänyt! Käytiin infossa läpi kurssityypit , kohteet , raha-asioista , aktiviteeteista jne.


Infotilaisuuden jälkeen siirryimme aulaan kilpailemaan erilaisissa peleissä. Oli esim . aasinhäntää , jossa täytyi silmät sidottuina osua Lontoon kohdalle. Lähimmäs osunut sai palkinnon. Itse olin neljäs ja sain sinitarran 3 cm päähän Lontoosta! Aika hyvin , vaikka itse sanonkin. Paikalla oli myös pallon heittoa sellaiseen laatikkoon , jossa oli reikä. Kaverini oli ainoa  , joka sai pallon osumaan ja sai siitä palkinnoksi Uniikin levyn!

Kaikenkaikkiaan oli tosi mukava ja kiva päivä .

Suurkiitokset EF:älle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti