sunnuntai 8. marraskuuta 2015

The trip through my phone part 1

Moikka!
Mulla on ollut pitkään mielessä tehdä tällänen "Matka puhelimeni kautta" postaus, eli tähän postaukseen laitan kollaaseja mitkä on rakentunut ikimuistoisimmista kuvista matkaltani. Kaikki kuvat ovat otettu puhelimellani, joka on iPhone 4s! Tämä on siis ykkösosa , kakkososa tulee luultavasti ensi kuussa. :--)

1. Lähtövalmiudessa! 2. Matkalla hostiin ilta-aktiviteetista 3. Summeranza ja ihanat espanjalaiset Hastingsista! ♥ 4. Suomalaisten biisi, jota kaikki muunmaalaiset vihasivat :D

1. Summeranza ja ootetaan Charli xcx! 2. Vikaan discoon lähdössä 3. Lontoon Disney-kauppa 4. VS

1. Eväät Lontoon retkelle 2. Nää oli parhaita pirtelöitä mitä olin ikinä maistanut 3. Voitin Brighton pierillä tollasen mangustin, joka sai nimekseen Atria espanjalaisen Adrianin mukaan :D 4. Yks päivä hostissa meillä oli pizzaa!

1. Lontooseen menossa junalla 2. Yks päivä bussissa oli tollaset kädenjäljet bussin ikkunassa ja mietittii kaikkia teorioita miten ne ois tullu haha 3. Italialaiset ja heidän omat puuhansa 4. "En tuu käymään mäkissä, kun kuitenki tuun syömää nii epäterveellisesti" 

1. Meillä oli sijainen ja innostuttiin  kirjottelemaan taululle välkällä :D 2. Viimeinen disco 3. Thorpe parkissa suomityttöjen kanssa! 4. Meillä oli beach bbq ja lokit hyökkäsi, että jouduttiin käyttään sateenvarjoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti